Παγιέτα Παντού

Παγιέτα Παντού

Δεν έχει ώρα, δεν έχει χρώμα και δεν έχει περιορισμό. Θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμα σίγουρα και όχι μόνο για την εορταστική περίοδο που διανύουμε. Θα πρωταγωνιστεί για αρκετούς χειμώνες αυτό το τρέντ.

Η παγιέτα είναι μικρά λαμπερά ελάσματα που χρησιμοποιούνται για να στολίζουν τα ρούχα. Κατά τα χρόνια έιχαν τη τιμητική τους όμως με άλλη μορφή και άλλο ύφος. Στη δεκαετία των 90s φορέθηκε σε βραδυνά μόνο look και κατά βάση στο μαύρο χρώμα και ίσως λίγο στο ασημί. Σε ένα γενικό πλαίσιο μέχρι τώρα η παγιέτα προσδιόριζε κάποια επίσημη ή καθαρά βραδυνή εμφάνιση. Η ανατροπή στις μέρες μας είναι ότι φοριέται όλες τις ώρες με τον ανάλογο συνδυασμό. Συγκεκριμένα ένα ζακετάκι με παγιέτα ανοιχτόχρωμο σε γκρί ή λευκό χρώμα εύκολα θα το δείς από το πρωί με ένα ζιβάνγκο λευκό και τζήν ή απλό παντελόνι μονόχρωμο. Φούτερ με παγιέτα σε συνδυασμό με ένα τζήν και άλλα πολλά.

Τα Χριστούγεννα έφθασαν και όλα γύρω λάμπουν και απαστράπτουν. Σπίτια, μαγαζιά, βιτρίνες, ρούχα και πρόσωπα. Ζούμε την εποχή της Παγέτας. Είναι υποχρέωση κάθε γυναίκας που σέβεται τον εαυτό της φέτος να έχει έστω ένα παγετέ στοιχείο.

Μη τη φοβηθείς δοκίμασε τη. Η λάμψη της θα σε γοητεύσει.

Τα χρώματα είναι πολλά και διάφορα έχουμε ξεφύγει από το κλασσικό μαύρο ή χρυσό ασημί τα οποία φυσικά παραμένουν σταθερά σε προτίμηση και σε μεγάλη ποικιλία στην αγορά. Ωστόσο συνδυασμοί υπέροχων χρωμάτων με ίριδες και λάμψεις μέσα στα ρούχα είναι η μεγαλύτερη τάση.

Επιπλέον το γεγονός ότι είναι από τα πιο μοδάτα είδη αυτή τη περίοδο βρίσκεις μεγάλη ποικιλία σε όλα τα καταστήματα και για όλα τα πορτοφόλια.

Ino del

Εκτύπωσέ το!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *